Lakirna kabina GESCHA EUROSET MINI G10

Tehnični podatki
Moč motorja 1,1 kW
Delovna napetost 400 V
Pretok zraka 5800 m3/h
Odsesovalni nastavki 1 x 355 mm
Profil lakirne kabine Gescha EUROSET G10<br />Med lakirnajem gre "barvna megla" v smeri proti tlem. S tem dosežemo hitrejši prehod in manj zadrževanja barvne megle v zraku. S tem preprečimo, da bi se odvečna barva med zadrževanje v zraku osušila in padla na obdelovanec, kar bi povzročilo "pomaranča" efekt.  Ta sistem preprečuje dvigovanja prahu s tal - manjša možnost nečistoč na obdelovancih.Profil lakirne kabine Gescha EUROSET G10

Med lakirnajem gre "barvna megla" v smeri proti tlem. S tem dosežemo hitrejši prehod in manj zadrževanja barvne megle v zraku. S tem preprečimo, da bi se odvečna barva med zadrževanje v zraku osušila in padla na obdelovanec, kar bi povzročilo "pomaranča" efekt. Ta sistem preprečuje dvigovanja prahu s tal - manjša možnost nečistoč na obdelovancih.

Primer lakiranja z Gescha stojalom.Primer lakiranja z Gescha stojalom.
Gescha lakirna kabina s povratnim zrakom.<br />Za optimalne pogoje lakiranja moramo zagotoviti primeren povratni zrak, ki mora biti ogrevan. Brez povratnega zraka lakirna kabina v zaprtem prostoru ustvarja podtlak.Gescha lakirna kabina s povratnim zrakom.

Za optimalne pogoje lakiranja moramo zagotoviti primeren povratni zrak, ki mora biti ogrevan. Brez povratnega zraka lakirna kabina v zaprtem prostoru ustvarja podtlak.

Trojni filtri - zadrži 99 % vseh trdih delcev!<br />Lakirna kabina ima 3 različne filtre:
št. 2. kartonasti filter
št. 3. filter iz stekenih vlaken FST
št. 4. sintetični filter- gosti - Trojni filtri - zadrži 99 % vseh trdih delcev!

Lakirna kabina ima 3 različne filtre: št. 2. kartonasti filter št. 3. filter iz stekenih vlaken FST št. 4. sintetični filter- gosti -

Kartonasti filterKartonasti filter
Kartonasti filter - po intenzivni uporabi<br />Sistem Gescha EUROSET omogoča enakomerno porabo filtra po celotni  površini - večji izkoristek, manjši strošekKartonasti filter - po intenzivni uporabi

Sistem Gescha EUROSET omogoča enakomerno porabo filtra po celotni površini - večji izkoristek, manjši strošek

Kupola MFC<br />Z odpiranjem in zapiranjem pokrova reguliramo hitrost vleka zraka v zgornjem delo kabine. Kupola MFC

Z odpiranjem in zapiranjem pokrova reguliramo hitrost vleka zraka v zgornjem delo kabine.

Dimenzije lakirne kabine GESCHA EUROSET G10<br />H1=1000 mm
H2=1570 mm
B1=1200 mm
B2=2000 mm
B3= 3200 mmDimenzije lakirne kabine GESCHA EUROSET G10

H1=1000 mm H2=1570 mm B1=1200 mm B2=2000 mm B3= 3200 mm

Vedno več mizarjev povprašuje po enostavnih, učinovitih in cenovno dostopnih lakirnih kabinah.

Lakirna kabina Gescha je odlična rešitev za vsako mizarsko delavnivo. Priporočljivo je imeti ločen prostor. Idealna rešitev je s povratnim zrakom. Če povratnega zraka nimamo, moramo zagotoviti odprtino (okno) za dovod zraka. Odprtimo "zapremo" s filtrom.

Lakirna kabina GESCHA Mini G10

Lakirna kabina Gescha Mini G10 je namenjena mizarju, ki občasno lakira.

Enostavna rešitev, ki se je v praksi izkazala kot izjemno učinkovita!

Ideje rešitve je v pretoku zraka. Med lakiranjem gre barvna megla v smeri proti tlem. S tem dosežemo enakomernejši nanos, manj zadrževanja barve v zraku in tudi manj dvigovanja prahu iz tal. Sistem omogoča tudi večji izkoristek izrabe filtra zaradi vrtinčenja zraka v prehodu barvne megle v kabino.

Barvno meglo, ki zastaja v zraku, pospešimo pretok preko kupule MFC (patentiran sistem ). S tem preprečimo da barvni delci padejo na obdelovanec, in se izognemo t.i. pomaranča efektu.


Pri klasičnih suhih kabinah zrak vleče iz vseh strani, kar pomeni večja možnost prahu na obdelovancih. Filtri so le delno izkoriščeni, del trdih delcev pa preide v okolje.

 

Proizvajalec zagotavlja da sistem EURO-SET zadrži 99% vseh trdnih delcev v kabini. Ostanke lakiranja, ki se radi nabirajo na lakirnih kabinah rešimo s premaznim sredstvom ( kavčuk), kar nam omogoča periodično odstranitev vseh nečistoč iz lakirne kabine.

 

EURO-SET je mogoče uporabiti kot pripomoček pri lakiranju. Svetujemo pa ločen prostor. Možnost modularne postavitve kabine v zaprti sistem ( EURO-SET PROFI ), z ogrevanim povratnim zrakom.

Kabina ima vse potrebno dokumentacijo , CE normative in potrdilo o EX izvedbi kabine.

Opcije: režasta tla proti dvigovanju prahu, sistem povratnega zraka, luči EX.

 

Za ostale velikosti lakirnih kabin GESCHA pokličite 01/561-05-30 ali pišite na info@lestroj.si

Vabljeni na ogled lakirne kabine Gescha v naše prostore IC Trzin, Motnica 2a

 

 

 

 

Video

Demonstracija delovanja lakirne kabine Gescha

Lakirna kabina GESCHASorodne strani