Aktualni razpisi

facebook

E-novice

Želite biti obveščeni o novih in rabljenih strojih?

Email naslov:Pravna podlaga

Pravica uporabe

Vsi dokumenti, slike, informacije in ostala vsebina, objavljena na spletnih straneh Lestroj, d.o.o., so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Objavljeno vsebino je mogoče reproducirati izključno v nekomercialne namene in pod pogojem, da se ohranijo vsa navedena opozorila in podatki o avtorskih ali drugih pravicah.
Varovanje zasebnosti

Lestroj d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost uporabnikovih osebnih podatkov. Zbrani podatki se bodo uporabljali izključno v namene, za katere jih bodo uporabniki spletnih strani posredovali.

NAROČANJE
Ponudnik bo sprejeta naročila obravnaval kot nepreklicna. V primeru napake ali iz drugih razlogov, lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče naročilo v času od izdaje naročila do prejema obvestila, da je naročilo v obdelavi. Naročilo lahko prekliče s klicem na tel. 01 561 05 30 ali s sporočilom na elektronski naslov trgovina@lestroj.si.
V primeru, da ponudnik ugotovi, da naročila pod navedenimi pogoji ne more izvesti, lahko naročilo zavrne v času do izdaje obvestila, da je naročilo v obdelavi.
Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu ali na sedežu ponudnika v delovnem času.
Prejeto naročilo
Po oddaji naročila, kupec prejme potrdilo po elektronski pošti, kar pomeni, da je naročilo uspešno oddal v procesiranje. Ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter
si v primeru nejasnosti pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko.
Blago odposlano
Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

CENE IN NAČINI PLAČILA
Objavljene cene v elektronski trgovini in izdane ponudbe veljajo na dan naročila!
V primeru napak si pridržujemo pravico do sprememb.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
Cene so končne v EUR in vsebujejo DDV.
Cene v spletni trgovini so označene v EUR in so v času informativnega dvojnega označevanja cen preračunane po centralnem paritetnem tečaju (1 EUR = 239,64 SIT).