Vlagomer GANN BL COMPACT B 2

Vlagomer ali merilnik vlage GANN BL Compact »B« se uporablja za merjenje vlage v vseh vrstah gradbenih in izolacijskih materialov.

Spletna cena: 311,72 € (-5%) redna cena: 328,13 €
V ceno vključen DDV, strošek pošiljanja ni vštet.
Cenik poštnine

5
Comapact BL B2Comapact BL B2
Compact BL B2Compact BL B2
Compact BL B2Compact BL B2

VLAGOMER GANN BL COMPACT B 2

NAMEN UPORABE:
Vlagomer GANN BL Compact »B 2« se uporablja za merjenje vlage v vseh vrstah gradbenih in izolacijskih materialov, ki so razdeljeni v 6 in 2 skupini, trdih in mehkih lesov, kot tudi za oceno vlažnostne razporeditve v zidovih, tleh, stropovih in pa tudi za prvo merjenje, pred CM metodo (Karbidna metoda merjenja vlažnosti).

ZA KOGA JE NAMENJEN:
Merilnik valge COMPACT B 2 je namenjen je predvsem polagalcem parketa in drugih lesnih oblog. Meritev izvedete z dotikom, pravokotno na mesto merjenja, nato s pritiskom na gumb odčitate prikazano vrednost, ki je v »digit« enoti.

LASTNOSTI:
Vlagomer BL Compact B 2 je opremljen s trovrstičnim LCD zaslonom in krogličnim dotičnim senzorjem. Vlagomer deluje na principu dielektričnosti, kar pomeni merjenje z visoko frekvenco. Omogoča prikaz temperature zraka v °C in merjenje v območju od 0 do 100 enot. S pomočjo skeniranja in zvočnim signalom pa zelo olajša delo.
Merilnik vlage je enostaven za uporabo, ker se zaradi ergonomske oblike lepo prilega v roko.
Ob vsakem vklopu merilnika vlage, se vlagomer samodejno ponastavi in tudi samodejno izklopi, če ga ne uporabljate.
Ob nakupu merilnika vlage prejmete baterijski vložek 9V.Sorodne strani